Blog

Ajándék ötletek hobbi kertészeknek

2018.12.25 10:34

Vajon milyen ajándékot érdemes vásárolni egy igazi hobbi kertésznek? Akinek ajándékot szeretnél venni folyton a kertben van, építi, fejleszti, szépíti? Akkor mindig szükség van egy újabb eszközre, szerszámra, amivel dolgozhat. Mivel sokat dolgozik a kert szépségén, ezért az se mindegy, hogy milyen minőségűek ezek az eszközök.

Ebben a cikkben 4 olyan Gardena termékről lesz szó, amiket ha ajándékba adsz, megkönnyítheted egy hobbi kertész dolgát!

Gardena metszőolló ajándékba

Amint kijön a tavasz a metszőolló nélkülözhetetlen társa egy hobbi kertésznek. Tehát ajándéknak is kitűnő választás! A Gardena metszőollók méltán híresek megbízhatóságukról és tartósságukról. Gyakran 10 évnél idősebb metszőollókhoz keresnek alkatrészt, mert csak addigra romlik el valami rajta. Használatuk is sokkal kényelmesebb, könnyebb vele a munka.

Ergonómikus kialakítású, rozsdamentes acélból készült. Több típusa is létezik, attól függően, hogy milyen munkára szeretnénk használni. Pl. szőlőmetszéshez, ágak metszéséhez. Vágóüllős, racsnis, teleszkópos.

Egy ilyen szerszámmal élvezet a munka, már várod, hogy csinálhasd! Egészen biztos, hogy jó ajándék lesz egy hobbi kertésznek, ha még nincs Gardena metszőollója.

 

Gardena locsolótömlő ajándékba

A Gardena locsolótömlők azért népszerűek, mert kifejezetten erős, rugalmas anyagból készülnek. Tekeredésmentes, könnyen felcsavarható és tartós tömlők között is több típus létezik. Feles, háromnegyedes, illetve hosszúság tekintetében találhatunk 20, 25, 50 métereseket is.

Vásárolhatsz hozzá külön fali tömlőtartót, hogy épségben és könnyen lehessen tárolni.

Kifejezetten praktikus ajándék ötlet nőnek, férfinek.

 

Gardena fűnyíró ajándékba

Akinek ajándékot szeretnél vásárolni, szereti a szép, rendezett pázsitot? Szereti, ha dús, sűrű a fű és vágja is rendszeresen? Akkor neki egy minőségű Gardena fűnyíróra van szüksége! A kert nagyságától függően érdemes kiválasztani a kapacitását és típusát. Elektromos és benzines egyaránt megtalálható a kínálatban a különböző igényeknek eleget téve.

Könnyű anyagból készülnek, jól kezelhetőek és biztonságosak a Gardena fűnyírók.

A Smart termékcsalád között fűnyírót is találunk, ami azt jelenti, hogy teljesen önállóan vágják le a füvet az előre beprogramozott határokon belül. Amikor töltésre van szüksége, akkor pedig bemegy magától a töltő garázsába és feltölti magát. Ennél kényelmesebben már nem is lehet elképzelni a fűnyírást!

 

Gardena sövénnyíró ajándékba

Ahol tuják vannak, ott mindig jól jön egy profi segítség a vágásban! Ajándéknak kiváló, hiszen minden vágáskor hálával fog rád gondolni, hogy milyen jól választottál. Nagyon fontos, hogy megbízhatóan, pontosan vágjon és az erős ágakat is elvágja. Ha több méter hosszú a tuja sor, akkor jelentősen lerövidítheti a munkát, ha egy megbízható Gardena sövénnyírót használunk!

 

Ezek közül bármelyik termék elnyerheti a tetszését és biztosan örömet okozunk vele. Ha további ajándék ötletekre van szükséged férfinek, nőnek, akkor az Ajandeklonak.hu weboldalon kedvedre böngészhetsz!