Blog

Öntözőrendszer házilag

2018.06.22 10:00

Öntözőrendszer házilag - csináld magad

Az öntözőrendszer telepítése házilag nem is olyan egyszerű dolog, ahogy azt elsőre gondolnánk. Az alapvető tervezési előírásokat betartva, kis műszaki érzékkel már jó eséllyel indulunk a csináld magad öntözőrendszer telepítéssel. A My Garden egy rendkívül egyszerű, online alkalmazás, ahol megrajzolhatja és megtervezheti kertjét. Az alkalmazás egyszerűen kezelhető és nagyon szép, kézzel rajzolt stílusban jelenik meg. Csináld magad öntözőrendszer telepítéséhez nagy segítséget nyújt a My Garden online öntözőrendszer tervező program vagy a gardena tervezési segédlete.

A tervező program használatának a végén egy kész terv lesz a kezünkben, amiből megtudjuk a szórófejek pontos helyét, a csővezetékek nyomvonalát, a szükséges anyagok listáját valamint összeszerelési segédletet. 

öntözőrendszer házilag csináld magad

 

 

 Csepegtető öntözés - csináld magad

csepegtető öntözés csináld magad

Amennyiben csak csepegtető öntözést szeretnénk, a tökéletes megoldás a Gardena Micro-Drip csepegtető öntözőrendszer.  A csepegtető öntözés mindig a megfelelő, a növények egyedi igényeihez igazodó öntözést biztosítja. Legyen szó dísznövényekről vagy haszonnövényekről, szabadban nevelt növényekről, vagy a melegházban fejlődő érzékeny hajtásokról, terasznövényekről vagy erkélynövényekről. A csináld magad csepegtető öntözés tervezővel könyedén kiválaszthatjuk, hogy melyik alkalmazáshoz (sövény, virágláda, cserepes növények, bokrok és cserjék, melegházak)szeretnénk tervet készíteni és pár lépésben részletes bevásárlólistát kapunk. 

Csináld magad csepegtető öntözés tervező