Blog

3 dolog, amivel megkönnyíthető a kerti munka

2021.06.21 14:20
3 dolog, amivel megkönnyíthető a kerti munka

A kerti munka sok esetben nem túl könnyű munka, főleg a nyári hőségben. Van azonban pár eszköz, amivel segíthetünk magunkon és a családon. Egy Gardena locsolótömlő webshopból például remek megoldás az öntözésnél való tevékenység esetén. Nem kell folyamatosan hordani a vizet, ráadásul az összeszerelése és a használata is gyerekjáték. 

Lássuk tehát, mik azok a dolgok, amikkel segíthetsz magadon! 

Szivattyú 

Egy szennyvíz, egy kerti, esetleg egy mélykúti szivattyút mindenképpen érdemes beszerezni otthonra. Amikor a medencét engednéd le, esetleg az általad készített tóból kelleni kiereszteni a vizet, sokkal egyszerűbb bekapcsolni a berendezést, mint kimerni a vizet. Választhatsz továbbá merülő változatot is, amelyet automata funkcióval láttak el. Bár nagy nyomással működik, mégis gyakorlatilag hangtalanul használható. Ideális választás például az otthoni kutakhoz, hiszen a nyári forróságban sokszor szükség lehet a mélyből jövő hűsítő vízre.  

Gardena locsolótömlő 

A vízcsövek mindig jól jöhetnek, főleg egy nagyobb területű telek esetén. A Gardena locsolótömlő webshopból is beszerezhető, így szerencsére még kimozdulni sem szükséges otthonról, ha beszereznél egyet. Rendelhetsz prémium tömlőelemet, flex tömlőt, basic verziót, comfort flex-et, de akár fali tömlőtartóval ellátott gyártmányt egyaránt. Ennek nagy előnye, hogy a vezeték nem csavarodik és keveredik össze, így bármikor pillanatok alatt elő lehet kapni azt. A 20 méteres kivitelben nálunk is megvásárolható Gardena locsolótömlő szavatossága 12 év, így az ára is rendkívül kedvezőnek mondható. Könnyítsd meg az életedet és szerezz be egyet még ma! 

Magasnyomású mosó 

Vajon mire használható egy magasnyomású mosó? Felmerülhet benned a kérdés, de az biztos, hogy ez egy rendkívül hasznos kiegészítője lehet az otthonodnak. Rendelhetsz tőlünk például Aquaclean márkás mosó készletet, amely tartalmaz egy 15 fokos legyező-locsolót, illetve egy öntöző-locsolófejet is, amely a kert eldugottabb részeinek öntözésénél jöhet jól. A szerkezetet pillanatok alatt mobil öntöző egységgé lehet alakítani, így nemcsak az autót tisztíthatod le vele, hanem a rekkenő hőségben akár a járdát is meglocsolhatod.  

Létezik persze kisebb verzió is, amelyet a Gardena fejlesztett ki. Ezzel a termékkel Téged, a ház- és kerttulajdonost akarták megcélozni, akik könnyebbé szeretnéd tenni az életedet. Az eszköz segítségével ugyanis akár a biciklit, akár a szemeteskukát, de még a motort és a gépkocsit is alaposan lemoshatod.  

Összegezve 

Reméljük, hogy ebben a cikkben tehát segítettünk egy kicsit, hogy mik azok a kerti eszközök, amikkel megkönnyítheted a kinti munkát. Legyen szó Gardena locsolótömlőről webshopból, magasnyomású mosóról, esetleg valamilyen szivattyúról, egy családi háznál mind jól jöhet. Nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet!