Az áruházunk jelenleg zárva van! 

Az áruházunk jelenleg zárva van! 

Blog

Ezek a kerti gépek egy háztartásból sem hiányozhatnak

2021.12.16 14:00
Ezek a kerti gépek egy háztartásból sem hiányozhatnak

Amikor kerti eszközöket vásárlunk, legyen szó fűrészről, esetleg szegélyvágóról, akkor nagy odafigyeléssel kell kiválasztanunk a megfelelő modellt. Nem minden gép való ugyanis minden udvarba, hiszen egyes telkek jóval nagyobbak a többinél. A Gardena fűnyíró típusai azonban lehetővé teszik, hogy bármely vidéki otthont szebbé tudjunk varázsolni. Lássuk a legfontosabb darabokat!  

Kerti gépek otthonra 

Bármilyen ház körül használatos eszközről van szó, fontos megtalálni a legideálisabb darabot, hogy annak előnyeit teljes mértékben ki tudjuk használni. Könnyedén le lehet szűkíteni a kört, ha sikerül előre eldönteni, elektromos vagy pedig akkumulátoros változatra van szükség. Ahhoz azonban, hogy ideális döntést hozzunk meg, tisztába kell kerülnünk azzal, hogy melyik milyen előnnyel szolgálhat számunkra. Van pár olyan gép, amit azonban minden esetre be kell szerezni otthonra. 

Robotfűnyíró 

A robotfűnyírók számos előnnyel bírnak. A Smart, nagyméretű kivitel például alkalmas például egy 2000 m2-es gyep lenyírására is. A megfelelő eredmény eléréséhez csak egy kis erőfeszítésre van szükség, hiszen a készletnek köszönhetően megkapunk mindent, ami az igényes gyepápoláshoz szükséges. Amennyiben tehát gyönyörű pázsitot szeretnénk az otthonunk körül, érdemes kipróbálni egy ilyen hasznos kerti gépet.  

Gardena robotfűnyíró típusai  

Természetesen ezekből sem csak egyfajta létezik, hiszen a gyártó számos kivitelben dobott már piacra egyedi darabokat. A Gardena robotfűnyíró típusai lehetővé teszik, hogy a kinti munka könnyebbé váljon. Egyes fajták akár szettben is megvásárolhatóak, így nem szükséges a kiegészítőket külön-külön beszerezni.  

Fűszegélynyíró 

Természetesen nem minden esetben van szükség a teljes fű lenyírására. Ilyenkor jöhet jól egy szegélyvágó gép, amelynek köszönhetően sokkal könnyebben lehetséges a gyep ápolása. Az olyan helyeken növő zöld, ahol a hagyományos nyíróval nehezen férünk hozzá, remek hasznát vehetjük egy ilyen szerkezetnek. A Gardena SmallCut akkumulátoros típus használata rendkívül egyszerű, hiszen a markolata ergonomikus, ami mellett egy további plusz fogórészt is kapott ez a kerti gép. Amennyiben pedig pótkésre van szükség, azt a markolat alatt találhatjuk, így mindig kéznél vannak, bárhová is megyünk a szegélyvágóval.  

Magasnyomású mosó 

Melyik háztartásban ne lenne szükség egy olyan eszközre, amellyel az egész udvar tisztán tartható? A magasnyomású mosónak köszönhetően mobil és halk ápolásra van lehetőségünk. A kerti gépet áram és víz nélkül lehet használni, ami igencsak nagy rugalmasságot hordoz magában. A kivehető tartály 14 literes, így akár egy nagyobb területet is könnyedén meg tudunk tisztítani. A készletben kapható darab tartalmaz egy 15 fokos legyező-locsolót, ami a nagy szennyeződések eltávolításához lehet megfelelő kiegészítő.  

Összegezve 

Van pár olyan hasznos kerti gép, amit mindenképpen érdemes beszerezni otthonra. A cikkünkben bemutatott változatok mindegyike hasznos kellék lehet a ház körül. A Gardena robotfűnyíró típusai pedig lehetővé teszik, hogy a kerti munka sokkal könnyebb és gördülékenyebb legyen.