Az áruházunk jelenleg zárva van! 

Az áruházunk jelenleg zárva van! 

Blog

Magasnyomású mosó felhasználása a ház körül

2020.11.15 20:46
Magasnyomású mosó felhasználása a ház körül

Vajon milyen munkálatok során vehetjük hasznát egy magasnyomású mosónak a ház körül? A Gardena berendezése például nem csak gépjármű és a terasz tisztítására, hanem akár öntözésre is alkalmas. De mire használhatjuk fel a terméket egy kertben?

Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen tevékenységek során jön jól egy magasnyomású mosó.

A magasnyomású mosó telepítése

A beüzemelése bonyolult, de a kézikönyv segítségével bárki számára megoldható. Fontos, hogy a vízbemenet szűrője a helyén legyen, hogy könnyen ki tudja szűrni a homokot és a szennyeződéseket. Ezek károsíthatják a szivattyút és annak szelepeit. Emellett természetesen megemlítendő az is, hogy szennyeződésmentes vizet használjunk. Amennyiben kútból nyerjük a vizet, szereljünk a készülékre egy külső szűrőt.

Mire használható egy magasnyomású mosó?

A berendezés nagyon jó választás terasz lemosására, eresz tisztítására, a bicikli letakarításához, de még autómosáshoz is. Amennyiben nagyobb teljesítményű készüléket vásárlunk, a szennyezettebb műhelyeknél is hasznát vehetjük. A termékkel tehát megkönnyíthetjük a család életét, hiszen nem kell órákig mosni a kocsit vagy éppen a teraszt vakarni egy szimpla felmosóval. Nagyobb esőzések vagy viharok esetén is könnyebben a végére érhetünk a romeltakarításnak.

A termék egy olyan háztartási gép, amelyet egyre többen szeretnek meg, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Mivel a Gardena magasnyomású mosó készlete bevethető a medence, a betonkeverő, de akár a talicska tisztítására és fertőtlenítésére, így előszeretettel alkalmazzák kisebb és nagyobb családok is. A berendezés működtetése nagyon egyszerű, hiszen a csapra kell rácsatlakoztatni, amely megsokszorozza a vízhálózat nyomását.

Mekkora nyomásra képes a termék?

A háztartási magasnyomású mosó általában 90-120 bar nyomásra, illetve percenként 300-360 liter vízszállításra képesek. Ez alkalmas az említett tevékenységek kapcsán, mint a gépjármű, a kerékpár vagy éppen a terasz és a kerti bútorok tisztítása.

Gardena magasnyomású mosó

A Gardena magasnyomású mosó egy halk és diszkrét berendezés, amely áram- és víz nélkül is használható. A kivehető tartály 14 literes, amely mellé nagyobb munkálatok esetén egy tömlő is csatlakoztatható. A nyomás könnyen szabályozgató, attól függően, hogy milyen tevékenységet folytatunk vele.

Gardena magasnyomású mosó vásárlása

Webshopunkban Gardena magasnyomású mosó készletet tudsz vásárolni. Amennyiben a csomagolásban lévő öntözőfej csatlakoztatva van, a berendezés mobil öntöző egységgé alakul át. Ennek köszönhetően az AquaClean növények öntözésére is használható a kert eldugodtabb területein is. A szállítása pedig akár ingyen is lehetséges.

Összegezve:

A Gardena magasnyomású mosó készlet nagyon hasznos berendezés egy családi háznál. A terméket felhasználhatjuk a bicikli lemosására, a terasz és az eresz tisztítására, de még az autómosásnál is segítségünkre lehet. A gép ráadásul alkalmas öntözésre is, amennyiben hozzácsatlakoztatjuk az öntözőfejet.