Kategóriák
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Comfort háztartási automata szivattyú 4000/5E

Comfort háztartási automata szivattyú 4000/5E
 • Comfort háztartási automata szivattyú 4000/5E
89 600 Ft

A Gardena Comfort Háztartási szivattyú, automata 4000/5E 1100 W teljesítménnyel, maximum 4000 l/h szállítási teljesítménnyel és 4,5 bar nyomással szállítja a vizet. Mobil és fix használatra egyaránt alkalmas.

 • Hasznosítsa az esővizet vagy kútvizet és akár öntözheti vele kertjét, WC öblítésre és mosógép üzemeltetéséhez is használhatja a házban. A háztartási automata szivattyú beépített elektronikus nyomáskapcsolója vízvétel esetén automatikusan be, majd utána újra kikapcsolja a szivattyút. Kis mennyiségű víz szállítására is alkalmas. Hibadiagnosztikai rendszere segítségével a legkisebb meghibásodás kimutatható, amelyet LED fény jelez.

  A minél hosszabb élettartam elérése érdekében szárazüzem és túlmelegedés elleni védelmi rendszerekkel ellátott. A nagy betöltőnyílás megkönnyíti a szivattyú feltöltését üzembe helyezés előtt. Finomhálós szűrő került beépítésre a készülékbe, amely a szennyeződések és a homok ellen véd. Halk és rezgéscsillapított működése a gumitalpaknak köszönhető. Fagyveszély esetén a vízleeresztő csavarral vízteleníthető.

  Méretek
  Hosszúság: 496 mm
  Szélesség: 269 mm
  Magasság: 358 mm
  Műszaki adatok
  Teljesítménytényező: 1100 W
  Védettség: IP X4
  Max. emelési magasság: 45 m
  Max. szállítási mennyiség: 4000 l/h
  Súly (kg.): 13
  Funkciók
  Javasolt felhasználás: Ház körül

 • Cikkszám
  1758-20
Webáruház készítés